Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Gruviera a pezzi
- 500 g di cipolle a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- 2 cucchiaini di farina (10 g)
- 900 g di acqua
-
1
dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo)
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di pollo fatto in casa - 12 fette di baguette rafferme, o di altro pane con crosta croccante
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1255.2 kJ / 299.7 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 28.7 g
- Vetten
- 12.9 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle di Cannara
1h
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Vellutata di porri
40min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50min
Crema di pomodoro
30min
Zuppa di cipolle
1h
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 Std. 25 Min
Zuppa di cipolle alla francese
5h 30min
Gazpacho
15min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Porri in crema delicata
35min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30min