Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di Parmigiano Reggiano o di altro formaggio (optioneel)
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 20 g di cipolle a pezzi (3-4 cm)
- 80 g di gambo di sedano a pezzi (3-4 cm)
- 40 g di carota, pelata e a pezzi (3-4 cm) (optioneel)
- 3 - 5 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 400 g di polpa di pomodoro fresca o in scatola
- 100 g di acqua
-
1
fetta di prosciutto cotto (optioneel)
of 2 fette di formaggio (optioneel)
Cottura della pasta (opzionale)
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 2 nidi di tagliatelle secche (120 g)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 679 kJ / 163 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 12.5 g
Alternatieve recepten
Tris di riso, pesce e verdure
35min
"Birra" allo zenzero
10 Min
Zuppa di orzo con frittata e verdure a vapore
40 Min
Aperitivo al sedano
10 Min
Gelato leggero alla frutta
10 Min
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
30 Min
Succo di frutta
10 Min
Spumone ai frutti di bosco
10 Min
Bibita ACE
10 Min
Cocktail alla frutta
10 Min
Minestrone, rollè di maiale con verdure, tortini ai lamponi e muffin
1u. 40min
Condimento ai carciofi veloce
10 Min