Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
30
g di scalogno a pezzi
of 30 g di cipolla a pezzi - 40 g di burro a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli o Arborio, cottura 14 minuti)
- 100 g di vino bianco secco
- 800 g di acqua
- 1 bustina di zafferano
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne fatto in casa - 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2046 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Risotto alla birra
35 dk
Risotto ai quattro formaggi
40 Min
Risotto al pomodoro
40 Min
Risotto alla valdostana
35 dk
Risotto con salsiccia e piselli
40 Min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 dk
Risotto rosmarino e speck
25 dk
Risotto alla monzese
35 dk
Riso e prezzemolo (Ris e erborin)
45 Min
Risotto al Barolo
30 Min
Risotto zafferano e salsiccia
40 Min
Risotto con Brie, speck e noci
35 dk