Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 150 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1290 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 31.7 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 378.4 mg
Alternatieve recepten
Pangrattato
10min
Confettura di fragole classica
1h 5min
Salsa al pomodoro
40min
Pomodori secchi sott'olio
721u.
Pomodorini al naturale
1h
Pesche sciroppate
721h 20min
Pesto di pomodori secchi
10min
Pesto alla trapanese
20min
Confettura di pesche
1h 20min
Pesto alla siciliana
15min
Conserva di datterini e verdure
7 Std.
Conserva di pomodoro classica
7h 20min