Pesto alla genovese

4.9 1.7K beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 20min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di pinoli
  • 1 spicchio di aglio (optioneel)
  • 80 g di basilico fresco le foglie lavate ed asciugate
  • 150 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 378.6 mg
Eiwitten 5.9 g
Calorieën 1297 kJ / 310 kcal
Vetten 31.7 g
Vezels 0.4 g
Verzadigd vet 6.3 g
Koolhydraten 1.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...