Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 150 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1290 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 31.7 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 378.4 mg
Alternatieve recepten
Confettura di pesche
1 Std. 20 Min
Confettura di fichi
1 godz.
Conserva di datterini e verdure
7 Std.
Conserva di pomodoro classica
7h 20 min
Confettura di more
45 min
Confettura di albicocche
1h 30min
Conserva di pomodoro con olive
1h 30min
Peperoncini farciti sott'olio
721 Std. 20 Min
Confettura di ciliegie
1h 30min
Dado vegetale
1 godz.
Confettura di fragole classica
1h 5min
Pesche sciroppate
721 Std. 20 Min