Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 150 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1290 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 31.7 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 378.4 mg
Alternatieve recepten
Confettura di more
45 min
Pesto di rucola
10 min
Dado vegetale
1h
Confettura di fragole classica
1h 5min
Conserva di datterini e verdure
7h
Pesto alla siciliana
15 menit
Confettura di pesche
1h 20min
Peperoncini farciti sott'olio
721 Std. 20 Min
Confettura di albicocche
1h 30min
Confettura di fragole
1 Std. 10 Min
Conserva di pomodoro classica
7 godz. 20 min
Confettura di fichi
1h