Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
120
g di pancetta a cubetti
of 120 g di prosciutto crudo a cubetti - 80 g di sedano a pezzi
- 80 - 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 150 - 180 g di cipolla a pezzi
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 25 g di burro
- 400 g di carne trita mista grossa (metà manzo e metà maiale)
-
70
g di vino bianco secco
of 70 g di vino rosso - 250 g di passata di pomodoro
- 70 g di acqua calda
- 1 foglia di alloro secca
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1034 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 20.17 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 16.28 g
- Vezels
- 1.42 g
Alternatieve recepten
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min
Ragù di carne mista
1 Std. 30 Min
Ragù di salsiccia
1 godz. 15 min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 30 Min
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Costine in umido
1 Std. 20 Min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Polpette classiche
1 godz.
Polpette al sugo
45 min
Trippa in umido
1h 10min
Spezzatino di manzo alla catalana
2 Std.