Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 30 g di scalogno
- 40 g di burro
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio), cottura 14-15 minuti
- 60 g di vino bianco secco
- 820 g di acqua
-
1
dado per brodo (dose per 0,5 l) di carne o vegetale
of 1 cucchiaino colmo di dado di carne o vegetale - ½ - 1 cucchiaino di sale, a seconda del gusto personale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1812 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Polenta
1h
Risotto al Barolo
30 min.
Risotto alla birra
35 min.
Risotto alla milanese
30 min.
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 min.
Passato di verdure
50 Min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 min.
Pasta sfiziosa
30 min.
Risotto ai quattro formaggi
40 min.
Riso e prezzemolo (Ris e erborin)
45 min.
Risotto alla monzese
35 min.