Caponata alla catanese

Caponata alla catanese

4.8 1.6K beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 70 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio senz'anima a metà
  • 80 g di cipolla bianca in quarti
  • 150 g di peperone rosso a pezzi (2-3 cm)
  • 150 g di peperone giallo a pezzi (2-3 cm)
  • 150 g di gambi di sedano a fettine (1-1.5 cm)
  • 300 g di melanzana con la buccia ed a pezzi (2-3 cm)
  • 20 g di zucchero
  • 1 cucchiaino di sale
  • 50 g di olive nere denocciolate
  • 50 g di olive verdi denocciolate
  • 30 g di capperi sott'aceto sgocciolati
  • 30 g di pinoli
  • 20 g di aceto di vino bianco
  • 300 g di pomodori pelati
  • 5 foglioline di basilico fresco lavate

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 6.1 g
Calorieën 1360 kJ / 325 kcal
Vetten 27.2 g
Vezels 4.4 g
Koolhydraten 14.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...