Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio senz'anima a metà
- 80 g di cipolla bianca in quarti
- 150 g di peperone rosso a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di peperone giallo a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di gambi di sedano a fettine (1-1.5 cm)
- 300 g di melanzana, con la buccia ed a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di olive nere denocciolate
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 30 g di capperi sott'aceto sgocciolati
- 30 g di pinoli
- 20 g di aceto di vino bianco
- 300 g di pomodori pelati
- 5 foglioline di basilico fresco lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1360 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 14.8 g
- Vetten
- 27.2 g
- Vezels
- 4.4 g
Alternatieve recepten
Pesto alla trapanese
20min
Melanzane e zucchine marinate
1sa 35 dk
Sarde in saor
25u.
Pappardelle con macco di fave fresche
55 min
Coniglio alla siciliana
1h 20 min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55 min
Melanzane alla siciliana
1h 15 min
Funghi champignon ripieni
1h 5 min
Cous cous ai profumi di Sicilia (vegan)
1h 10 min
Caponata (TM6)
1h 30min
Peperoni in agrodolce
30 min
Caponata di mele
50 min