Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio senz'anima a metà
- 80 g di cipolla bianca in quarti
- 150 g di peperone rosso a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di peperone giallo a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di gambi di sedano a fettine (1-1.5 cm)
- 300 g di melanzana, con la buccia ed a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di olive nere denocciolate
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 30 g di capperi sott'aceto sgocciolati
- 30 g di pinoli
- 20 g di aceto di vino bianco
- 300 g di pomodori pelati
- 5 foglioline di basilico fresco lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1360 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 14.8 g
- Vetten
- 27.2 g
- Vezels
- 4.4 g
Alternatieve recepten
Caponata (TM6)
1h 30 min
Sarde a beccafico
35 Min
Caponata di pesce spada e melanzane
1h 30 min
Peperoni in agrodolce
30 min
Pappardelle con macco di fave fresche
55 Min
Timballo di riso alla siciliana
1h 30 min
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50 min
Cestini di brisèe con caponata di zucchine e melanzane
40 Min
Peperoni ripieni alla barese
55 Min
Gelo di anguria
3h 30min
Caponata di mele
50 min
Pesto alla trapanese
20 Min