Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio senz'anima a metà
- 80 g di cipolla bianca in quarti
- 150 g di peperone rosso a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di peperone giallo a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di gambi di sedano a fettine (1-1.5 cm)
- 300 g di melanzana, con la buccia ed a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di olive nere denocciolate
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 30 g di capperi sott'aceto sgocciolati
- 30 g di pinoli
- 20 g di aceto di vino bianco
- 300 g di pomodori pelati
- 5 foglioline di basilico fresco lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1360 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 14.8 g
- Vetten
- 27.2 g
- Vezels
- 4.4 g
Alternatieve recepten
Peperoni alla piemontese
55min
Caponata (TM6)
1h 30min
Peperoni in agrodolce
30 min
Melanzane e zucchine marinate
1h 35 min
Sarde in saor
25u.
Peperoni ripieni alla barese
55min
Caponata di mele
50 min
Bruschette con melanzane
30 min
Sarde a beccafico
35 min
Caponata di verdure delle Madonie
50 min
Peperoni in agrodolce
30 min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55min