Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 3 uova
- 800 g di asparagi mondati (1100 g se da mondare)
- 30 g di pangrattato
- 40 g di aceto
- 80 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 cipollotto bianco a pezzi
- 1 carota piccola, pelata e a pezzi (2 cm)
- 10 g di capperi sotto sale dissalati
- 4 filetti di acciuga sott'olio
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1336.8 kJ / 319.5 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 27.8 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 254.5 mg
Alternatieve recepten
Puntarelle alla romana
15min
Insalatona con asparagi al Varoma
45 Min
Insalata tiepida di asparagi e uova barzotte
1 Std.
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30 Min
Taccole speziate all'asiatica
30 Min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50 Min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1 Std.
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35 Min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 Min
Catalogna con olive e capperi
50 Min
Fagiolini in gremolada
30 Min
Contorno di taccole al pomodoro
40 Min