Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 3 uova
- 800 g di asparagi mondati (1100 g se da mondare)
- 30 g di pangrattato
- 40 g di aceto
- 80 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 cipollotto bianco a pezzi
- 1 carota piccola, pelata e a pezzi (2 cm)
- 10 g di capperi sotto sale dissalati
- 4 filetti di acciuga sott'olio
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1336.8 kJ / 319.5 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 27.8 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 254.5 mg
Alternatieve recepten
Cavolini di Bruxelles gratinati
1h
Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi
30min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30min
Fagiolini in gremolada
30min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40min
Insalata tiepida di asparagi e uova barzotte
1h
Contorno di agretti
40min
Contorno di asparagi bianchi con salsa olandese allo yogurt
45min
Asparagi alla parmigiana
50min
Asparagi alla parmigiana
50min
Insalatona con asparagi al Varoma
45min