Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 300 g di seppioline pulite
- 300 g di calamari interi piccoli puliti
- 600 g di polpa di pomodoro
- 150 g di vino bianco secco
- 50 g di olive taggiasche denocciolate a metà
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 8 fettine di pane abbrustolite
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 8247 kJ / 1971 kcal
- Eiwitten
- 122.1 g
- Koolhydraten
- 262.7 g
- Vetten
- 55.3 g
- Vezels
- 20.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpetti affogati
45min
Moscardini al limone
30min
Seppie con i piselli
40min
Polpo in rosso
35 min
Calamari alla napoletana
40min
Calamari in umido
55 Min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Anelli di totano in umido
30min
Seppioline e gamberi gratinati
1h 10 min
Polpo con patate alla salentina
1h 10 min
Calamari alla marchigiana
35 min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min