Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pelare le patate
- 600 g di acqua
- 380 g di patate di media dimensione (vedere consigli)
Vellutata
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di porro a fettine (1-2 cm)
- 10 g di funghi porcini secchi, ammollati e strizzati
- 380 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 1 fetta di speck a listarelle sottili
- 4 fili di erba cipollina fresca sminuzzati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1347 kJ / 322 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 32.7 g
- Vetten
- 17.9 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di broccoli con crostini
1u.
Vellutata di patate e zucca
50min
Vellutata di zucchine con feta
50min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50min
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1u.
Vellutata agli spinaci
30min
Vellutata di fagioli borlotti
1u.
Crema di carote
40min
Vellutata di porri e patate (Bimby Friend)
1u.
Vellutata di sedano rapa e mele renette
40min
Crema al mascarpone con mele insaporite
30min