Falafel di ceci con salsa allo yogurt

Falafel di ceci con salsa allo yogurt

3.9 181 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

Falafel di ceci
  • 200 g di ceci secchi ammollati per 12 ore in acqua fredda
  • 30 g di cipolla
  • ½ - 1 spicchio di aglio (optioneel)
  • ½ cucchiaino di semi di cumino
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 10 g di succo di limone spremuto fresco
  • 25 g di farina tipo 00
  • olio per frittura q.b.
Salsa allo yogurt
  • 4 - 5 foglie di mentuccia lavate
  • 125 g di yogurt greco bianco, non zuccherato
  • 20 g di succo di limone spremuto fresco
  • 20 g olio extravergine di oliva

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 495.6 mg
Eiwitten 14.5 g
Calorieën 1028.3 kJ / 245.8 kcal
Vetten 8.2 g
Vezels 7.2 g
Verzadigd vet 0.8 g
Koolhydraten 30.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...