Spätzle agli spinaci con panna e speck

Spätzle agli spinaci con panna e speck

4.9 142 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

Spätzle agli spinaci
  • 500 g di acqua
  • 400 g di spinaci freschi in foglia privati del gambo
    400 g di spinaci in foglia surgelati, privati del gambo
  • 300 g di farina tipo 00
  • 100 g di latte
  • 1 pizzico di noce moscata
  • 1 pizzico di sale
  • 3 uova
Condimento
  • 30 g di cipolla
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di speck a listarelle
  • 200 di panna fresca liquida
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
  • 5 - 6 steli di erba cipollina fresca tritata

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1160.2 mg
Eiwitten 29.2 g
Calorieën 2844.5 kJ / 679.8 kcal
Vetten 35.8 g
Vezels 3.8 g
Verzadigd vet 11.7 g
Koolhydraten 64.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...