Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spätzle agli spinaci
- 500 g di acqua
-
400
g di spinaci freschi in foglia, privati del gambo
of 400 g di spinaci in foglia surgelati, privati del gambo - 300 g di farina tipo 00
- 100 g di latte
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 pizzico di sale
- 3 uova
Condimento
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di speck a listarelle
- 200 di panna fresca liquida
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 5 - 6 steli di erba cipollina fresca, tritata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2844.5 kJ / 679.8 kcal
- Eiwitten
- 29.2 g
- Koolhydraten
- 64.5 g
- Vetten
- 35.8 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1160.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spatzle agli spinaci
1 Std.
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 Min
Spatzle verdi alla carbonara
1 Std.
Spatzle di zucca con salsiccia
1 Std.
Strangolapreti alla trentina
4 Std.
Spatzle alla barbabietola
30 min
Canederli al formaggio
1 Std.
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 min
Canederli allo speck
2u. 40min
Knodel di spinaci in salsa di pomodoro
1 Std.
Canederli agli spinaci
2 godz. 30 min
Spatzle con salmone e zafferano
40 Min