Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spätzle agli spinaci
- 500 g di acqua
-
400
g di spinaci freschi in foglia, privati del gambo
of 400 g di spinaci in foglia surgelati, privati del gambo - 300 g di farina tipo 00
- 100 g di latte
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 pizzico di sale
- 3 uova
Condimento
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di speck a listarelle
- 200 di panna fresca liquida
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 5 - 6 steli di erba cipollina fresca, tritata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2844.5 kJ / 679.8 kcal
- Eiwitten
- 29.2 g
- Koolhydraten
- 64.5 g
- Vetten
- 35.8 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1160.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spatzle di farro con speck e zucchine
40min
Spatzle con salmone e zafferano
40min
Strangolapreti alla trentina
4h
Canederli agli spinaci
2h 30 min
Canederli al formaggio
1h
Spatzle agli spinaci
1h
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Spatzle di zucca con salsiccia
1h
Canederli allo speck
2u. 40min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min
Spatzle rosa con triglie e piselli
1h
Spatzle alla barbabietola
30min