Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Flan di broccoli
- 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di acqua
- 200 g di cimette di broccoli
- 100 g di ricotta, ben scolata dal siero
- 1 uovo
- 5 g di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Crema al Parmigiano Reggiano
- 20 g di burro
- 250 g di latte
- 20 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 879 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 14.1 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1 godz.
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 godz. 20 min
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35min
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1 godz. 20 min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1h 30min
Sformato di cavolfiore e spinaci
1 godz.
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30 min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 godz. 15 min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min