Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 480 g di riso Carnaroli (cottura 14-16 minuti)
- 100 g di vino bianco secco
- 900 - 950 g di acqua
- 10 g di dado per brodo vegetale
- 300 g di pere, sbucciate e a dadini (1 cm)
- 200 g di Gorgonzola dolce a pezzi piccoli
- 70 g di gherigli di noci a pezzi
- 60 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2489.3 kJ / 595 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 70.6 g
- Vetten
- 29.5 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 282.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto mascarpone e pepe rosa
35 Min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 Min
Risotto con fichi e speck
40 min
Risotto radicchio e uva
40 min
Risotto pere e Castelmagno
35 Min
Gnocchi alla romana alle erbette
1ωρ. 30 λεπτ.
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 min
Risotto zafferano e speck
35 Min
Risotto pere e Gorgonzola
40 min
Risotto zafferano e salsiccia
40 min
Risotto viola cavolo cappuccio e Casera
40 min
Risotto mele, speck e timo
40 min