Risotto pere, Gorgonzola e noci

Risotto pere, Gorgonzola e noci

4.3 53 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 80 g di scalogno a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 480 g di riso Carnaroli (cottura 14-16 minuti)
  • 100 g di vino bianco secco
  • 900 - 950 g di acqua
  • 10 g di dado per brodo vegetale
  • 300 g di pere sbucciate e a dadini (1 cm)
  • 200 g di Gorgonzola dolce a pezzi piccoli
  • 70 g di gherigli di noci a pezzi
  • 60 g di burro a pezzi
  • 1 pizzico di sale (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 282.7 mg
Eiwitten 13.3 g
Calorieën 2489.3 kJ / 595 kcal
Vetten 29.5 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 5.7 g
Koolhydraten 70.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...