Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di zucca a fette
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 5 g di foglie di salvia fresca
- 90 g di pangrattato + q.b.
- 1 uovo
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- olio di arachidi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 226.3 kJ / 54.1 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 2.5 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 112.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Burger di barbabietola
1h
Polpettone di ceci e spinaci
1h 30min
Pesto di melanzane
10 min
Polpette di carne e melanzane
50 min
Quiche di zucca ed erbette
1h 30min
Spanakopita
1h
Pesto di zucchine e basilico
20 min
Polpette alla rucola
40 min
Anelli salati al Parmigiano Reggiano
40 min
Polpette di patate e barbabietola con salsa allo yogurt
1h
Crostata di pomodori con pesto
1h 30min
Burger ceci e rucola
40 min