Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 100 g di fagiolini verdi freschi, puliti e tagliati a metà se grandi
- 80 g di taccole fresche, pulite e tagliate a pezzi (3 cm)
- succo di limone, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 30 g
- Calorieën
- 36 kJ / 9 kcal
- Eiwitten
- 0.6 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carote e patate dolci al vapore
30 min
Sogliola al vapore con piselli
40 min
Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore
20 min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 Min
Broccoli e zucchine al vapore
30 min
Nasello al vapore con riso e verdure
30 min
Nasello in salsa prezzemolata con cuori di carciofo
30 min
Arrosto di vitello con asparagi confit
2j
Menù: Insalata e merluzzo a vapore; Clafoutis alla frutta
1j
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45 Min
Patate e zucca al vapore
25 min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35 Min