Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 1000 g di finocchi, puliti e in quarti
- 50 g di farina tipo 00
- 40 g di burro a pezzi
- 500 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1427.8 kJ / 341.3 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 12.7 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 38.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittata di zucchine (TM6)
50min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Finocchi alla valdostana
40 Min
Contorno di zucchine (1 porzione)
20 Min
Peperonata (TM6)
45 Min
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1 godz. 30 min
Zucchine a bastoncino insaporite (100 g)
15 λεπτ.
Fagiolini e taccole al vapore
40 Min
Contorno di cavolfiore al forno
30 Min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza
1 godz. 30 min
Lasagna erbette, ricotta e prosciutto
2h
Lasagne di verza
2 godz. 30 min