Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di peperoni verdi e rossi, puliti e a listarelle (5x0.5 cm)
- 100 g di cipolla rossa a fette (0.5 cm)
- 150 g di carota, pelata e in bastoncini (5x0.5 cm)
- 500 g di petto di pollo senza pelle a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 909.5 kJ / 217.5 kcal
- Eiwitten
- 30.3 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 276.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Verdure insaporite con salsa ai broccoli (TM6)
30min
Straccetti di pollo con patate e carote
40min
Peperoni insaporiti (100 g)
15min
Pollo e insalata tiepida di patate (TM6)
55min
Peperoni insaporiti (400 g)
25 min
Carote insaporite (100 g)
10 min
Zucchine a bastoncino insaporite (100 g)
15min
Verdure miste insaporite
30min
Straccetti di pollo insaporiti
15min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Zucchine a dadini insaporite (200 g)
20 min
Zucchine a dadini insaporite (100 g)
15min