Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 50 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di speck a cubetti
- 150 g di carciofi, mondati (300 g se da pulire) e a spicchi
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino bianco secco
- 740 g di acqua calda (non bollente)
-
1
dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale - ½ - 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 30 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2199 kJ / 525.5 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 66.2 g
- Vetten
- 22.9 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 824.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto zafferano e speck
35 min
Risotto radicchio e pancetta
40 min
Risotto ai frutti di mare
45 min
Risotto ai funghi
35 min
Risotto zucca e salsiccia
40 min
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40 min
Risotto zucchine e pancetta
35 min
Pasta con pesto di carciofi
30 min
Risotto ai carciofi
30 min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35 min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 min
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40 min