Pesto alla trapanese

Pesto alla trapanese

4.7 118 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 20min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 50 g di mandorle pelate
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 50 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 250 g di pomodori pelati sgocciolati
  • 1 pizzico di sale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 388.2 mg
Eiwitten 15.2 g
Calorieën 2113.5 kJ / 505.3 kcal
Vetten 21.7 g
Vezels 4.3 g
Verzadigd vet 3.8 g
Koolhydraten 66.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...