Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di cipolla a metà
- 40 g di olio di oliva
- 40 g di olio di cocco
-
200
g di calamari ad anelli
of 200 g di calamari interi piccoli, puliti - 200 g di polpo fresco, a pezzi (2 cm)
- 1 - 2 pizzichi di zafferano in pistilli
- 200 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
-
200
g di cozze fresche pulite
of 200 g di fasolari - 320 g di riso per risotto (Es. Carnaroli, Arborio)
- 160 g di pomodoro, a pezzi
- 80 g di vino bianco secco
- 730 g di acqua
-
2
cucchiaini di dado per brodo di pesce
of 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale fatto in casa - 2 - 3 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1 pizzico di sale (optioneel)
- 1 limone, a spicchi
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 11221.4 kJ / 2682 kcal
- Eiwitten
- 137.2 g
- Koolhydraten
- 298.7 g
- Vetten
- 93.4 g
- Verzadigd vet
- 43.4 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 5146.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan di Spagna panna e fragole
2 Std.
Risotto ai frutti di mare
45 min
Linguine allo scoglio
40 min
Risotto alla zucca
30 min
Spaghetti di zucchine con ragù
40 min
Lenticchie con riso e mela
2 godz. 35 min
Risotto ai frutti di mare (Bimby Friend)
1 godz.
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35 min
Menù: Riso alle verdure; Pesce, patate e broccoli con salsa ai carciofi
1 godz.
Ragù di carne alla bolognese
1u. 15min
Paella di pesce con bulgur
1 godz.
Purè di patate (TM6)
1 godz.