Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di peperoni rossi, puliti e a tocchetti
- 150 g di pomodori datterino a metà
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di peperoncino rosso secco
- 320 g di pasta secca, formato a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1715.4 kJ / 410 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 505.8 mg
Alternatieve recepten
Pasta alla ionica
30 Min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30 Min
Spaghetti alla vesuviana
25min
Spaghettini ai peperoni
50 Min
Fusilli e melanzane
25min
Fusilli ai peperoni e pancetta
40 Min
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55min
Caserecce risottate ai tre peperoni
55min
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40 Min
Penne integrali con melanzane, pomodori e mozzarella
40 Min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20 Min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 Min