Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di burro, a pezzi
- 120 g di salmone affumicato, a pezzi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 5 g di concentrato di pomodoro
- 20 g di Cognac
- 320 g di pasta secca, formato a piacere (vedere consigli)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2590.3 kJ / 619 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 65.7 g
- Vetten
- 30.7 g
- Verzadigd vet
- 16.9 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 647.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30min
Bucatini all'amatriciana
45min
Spaghetti alla carbonara
30min
Spaghetti alla "carbonara sbagliata"
30min
Gnocchi di patate con crema allo zafferano
1h 30min
Spaghetti alla checca
40min
Pappardelle alla papalina
30min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3 Std. 55 Min
Braciole pugliesi
1h
Pasta alla carcerata
30min
Gramigna alla salsiccia
45min
Pasta alla gricia
30min