Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di burro, a pezzi
- 120 g di salmone affumicato, a pezzi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 5 g di concentrato di pomodoro
- 20 g di Cognac
- 320 g di pasta secca, formato a piacere (vedere consigli)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2590.3 kJ / 619 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 65.7 g
- Vetten
- 30.7 g
- Verzadigd vet
- 16.9 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 647.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 Min
Spaghetti alla checca
40 Min
Scaloppine di pollo al limone
40 Min
Spaghetti alla "carbonara sbagliata"
30 Min
Penne risottate ai gamberi
30 Min
Spaghetti alla carbonara
35min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30 Min
Pasta alla gricia
30 Min
Fusilli risottati al salmone affumicato (per 2 persone)
30 Min
Pasta alla carcerata
30 Min
Gramigna alla salsiccia
45 Min