Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di burro, a pezzi
- 120 g di salmone affumicato, a pezzi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 5 g di concentrato di pomodoro
- 20 g di Cognac
- 320 g di pasta secca, formato a piacere (vedere consigli)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2590.3 kJ / 619 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 65.7 g
- Vetten
- 30.7 g
- Verzadigd vet
- 16.9 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 647.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta tonno e olive
35 Min
Spaghetti alle vongole
4 Std. 40 Min
Spaghetti alla checca
40 Min
Pasta alla carcerata
30 Min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 Min
Pasta al pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 Min
Insalata di pasta con tonno e mais
20 Min
Fileja tropeani
2h
Spaghetti al tonno
40 Min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 Min
Gramigna alla salsiccia
45 Min
Pappardelle alla papalina
30 Min