Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di pancetta a cubetti, dolce o affumicata
- 20 g di gambo di sedano a pezzi
- 40 g di carota, pelata e a pezzi
- 40 g di cipolla
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di carne trita mista (50% manzo e 50% maiale)
- 40 g di vino bianco secco
- 150 g di passata di pomodoro
- 55 g di acqua
- 40 g di latte
- 1 foglia di alloro fresca, lavata
- 15 g di concentrato di pomodoro
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 160 g di pasta corta, formato a piacere
- Parmigiano Reggiano, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2636 kJ / 630 kcal
- Eiwitten
- 32.4 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 25.8 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sugo classico
55min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 Min
Sugo al basilico
1 Std. 10 Min
Ragù di tonno fresco
1 godz.
Gnocchi al pomodoro e basilico (Bimby Friend)
30 Min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 Min
Spaghetti al pomodoro
30 Min
Spaghetti pomodoro e speck
35 Min
Pasta al pomodoro
55min
Sugo al tonno
45 Min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 Min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1 godz. 30 min