Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di pancetta a cubetti, dolce o affumicata
- 20 g di gambo di sedano a pezzi
- 40 g di carota, pelata e a pezzi
- 40 g di cipolla
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di carne trita mista (50% manzo e 50% maiale)
- 40 g di vino bianco secco
- 150 g di passata di pomodoro
- 55 g di acqua
- 40 g di latte
- 1 foglia di alloro fresca, lavata
- 15 g di concentrato di pomodoro
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 160 g di pasta corta, formato a piacere
- Parmigiano Reggiano, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2636 kJ / 630 kcal
- Eiwitten
- 32.4 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 25.8 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40min
Pasta al pomodoro
55min
Tagliatelle panna e funghi
1u.
Spaghetti al tonno
40min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30min
Macedonia sottovuoto
2u.
Punch giamaicano
10min
Polpette di agnello
55min
Spaghetti al pomodoro
30min
Pasta al pesto (6 porzioni)
25min
Gnocchi al pomodoro
1h 30 min
Pasta con ragù bianco e piselli
40min