Compatibele versies
Spaghetti risottati aglio, olio, peperoncino e pangrattato aromatizzato
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 - 3 spicchi di aglio
- 2 - 3 pizzichi di peperoncino piccante in polvere
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pangrattato
- 5 - 6 filetti di acciuga sott'olio
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di spaghetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3106 kJ / 742 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 90 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 895 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta risottata al pomodoro
40 Min
Pasta tonno e olive
35 Min
Spaghetti pomodoro e speck
35 Min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 Min
Farfalle risottate salmone e panna (senza lattosio)
35 Min
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45 Min
Penne risottate funghi e speck
40 Min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 Min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40 Min
Spaghetti risottati alla carrettiera
30 Min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 Min
Penne tonno, pinoli e limone
30 Min