Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Provolone a pezzi (3-4 cm)
- 100 g di Gruviera a pezzi (3-4 cm)
- 40 g pecorino a pezzi (3 cm)
- 30 g Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1000 g di patate a pasta farinosa a pezzi (2-3 cm)
- 350 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di burro
- 1 pizzico di pepe
- 2 uova
-
150
g di salame napoletano a cubetti
of 150 g di prosciutto cotto a cubetti - 2 uova sode (optioneel)
- 2 cucchiai di pangrattato (20 g)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2062 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 30.6 g
- Koolhydraten
- 34.9 g
- Vetten
- 26.6 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Pasta e patate con provola
1h
Sartù di riso
1h 25 min
Crocchette di patate e speck
3h 20min
Gattò di patate
1h 30 min
Gattò di patate
1h 30 min
Pastiera fiori d'arancio
12h
Struffoli
1h
Pasta e piselli
35min
Fagotto napoletano
2h 15 min
Gattò di patate (TM6)
1h 30 min
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Casatiello sugna e pepe
2h 30 min