Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Provolone a pezzi (3-4 cm)
- 100 g di Gruviera a pezzi (3-4 cm)
- 40 g pecorino a pezzi (3 cm)
- 30 g Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1000 g di patate farinose a pezzi (2-3 cm)
- 350 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di burro
- 1 pizzico di pepe
- 2 uova
-
150
g di salame napoletano a cubetti
of 150 g di prosciutto cotto a cubetti - 2 uova sode (optioneel)
- 2 cucchiai di pangrattato (20 g)
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 2062 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 30.6 g
- Koolhydraten
- 34.9 g
- Vetten
- 26.6 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Pasta e patate con provola
1h
Gattò di patate (TM6)
1h 30min
Pizza di scarola
3h 30min
Sartù di riso
1h 25 min
Lasagne alla napoletana con polpettine
1h 40min
Gattò di patate
1h 30min
Gattò di patate
1h 30min
Pastiera fiori d'arancio
12 Std.
Pastiera napoletana
15óra
Tortano speck e fontina
2h
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Ziti spezzati con ragù genovese
3hod.