Ciambella salata speck e scamorza

Ciambella salata speck e scamorza

4.6 232 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
6 porzioni

Ingrediënten

  • burro q.b.
  • farina tipo 00 q.b.
  • 10 fili di erba cipollina fresca
  • 150 g di latte
  • 120 g di olio di semi di girasole
  • 3 uova
  • 270 g di farina tipo 00
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
  • 150 g di scamorza a cubetti
  • 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 100 g di speck a cubetti

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 839.3 mg
Eiwitten 21.6 g
Calorieën 2236.8 kJ / 534.7 kcal
Vetten 34.7 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 8.1 g
Koolhydraten 36.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...