Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- burro q.b.
- 10 fili di erba cipollina fresca
- 150 g di latte
- 120 g di olio di semi di girasole
- 3 uova
- 270 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di speck a cubetti
- 150 g di scamorza a cubetti
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2236.8 kJ / 534.7 kcal
- Eiwitten
- 21.6 g
- Koolhydraten
- 36.4 g
- Vetten
- 34.7 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 839.3 mg
Alternatieve recepten
Danubio salato
3u.
Crostata crema e amarene
1u. 30min
Crostata morbida con tonno e misticanza
1u.
Plumcake salato
1u. 30min
Ciambella salata allo yogurt
45min
Muffin salati prosciutto e formaggio
1u.
Colomba salata mortadella e pistacchi
1u.
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1u.
Plumcake all'arancia
1u.
Sbriciolata con crema di pistacchi
1u. 30min
Ciambella abbraccio
2u.
Ciambella ACE
1u. 30min