Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di cipolla in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di speck a cubetti (5 mm)
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 550 g di acqua
-
1
cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
of 1 cucchiaino di paprika dolce - 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 350 g di spaghetti
- 2 - 3 cucchiai di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1247 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 26.7 g
- Vetten
- 15.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta alla bagossa
50min
Spaghetti alla carbonara
30min
Spaghetti alla carbonara
30min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25min
Spaghetti alla vesuviana
25min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Spaghetti al pomodoro
30min
Pasta risottata al pomodoro
40min
Pasta al pomodoro
55min
Pasta tonno e olive
35min