Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 860 g di acqua
- 500 g di vongole veraci, spurgate e sciacquate (vedere consigli)
- ½ spicchio di aglio
- 1 pezzettino di peperoncino piccante fresco, senza i semini
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pomodori datterino a metà
- 40 g di vino bianco secco
- 5 g di sale grosso
- 180 g di spaghetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1929 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 67.6 g
- Vetten
- 12.9 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne risottate con le cozze
1h 5min
Farfalle risottate salmone e panna (senza lattosio)
35 min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Spaghetti risottati aglio, olio, peperoncino e pangrattato aromatizzato
40 min
Spaghetti alle vongole (Bimby Friend)
40 min
Spaghetti pesce spada, peperoni e bottarga
50 min
Spaghetti ai gamberi con zucchine e finocchietto
30 min
Pasta tonno e olive
35 min
Spaghetti cozze e gamberi
25 min
Spaghetti alla marinara in bianco
50 min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35 min
Spaghetti alle vongole
4 godz. 40 min