Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di scalogno tagliato a metà
- ½ peperoncino piccante rosso, fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di salsiccia, senza pelle, sbriciolata
- 40 g di Cognac
- 250 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 350 g di pasta corta a piacere
- 250 g di panna da cucina
- prezzemolo tritato, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3785.5 kJ / 904.8 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 74.4 g
- Vetten
- 57.4 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 1422.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta tonno e olive
35 Min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 Min
Pasta panna e salmone
30 Min
Pappardelle alla papalina
30 Min
Spaghetti alla checca
40 Min
Penne risottate ai gamberi
30 Min
Gramigna alla salsiccia
45 Min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3h 55min
Penne risottate funghi, salsiccia e castagne
40 Min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35 Min
Pasta alla ionica
30 Min