Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi di patate
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1000 g di acqua
- 800 g di patate a pasta farinosa, a fette spesse 0.5 cm
- 350 - 400 g di farina tipo 00
- 60 g di uova
- ½ - 1 cucchiaino di sale
Salsa di pomodoro
- 50 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di pomodori pelati
- 1 cucchiaino raso di zucchero
- ½ cucchiaino di sale
- 5 foglie di basilico fresche
Terminare la preparazione
- 8 fette di mozzarella, ben scolata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1730.1 kJ / 413.5 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Pasta e fagioli alla napoletana
40 min
Lagane e ceci in purea
1 Std. 20 Min
Pasta e patate con provola
1h
Frittatine di pasta
3h 30min
Lagane e ceci
1h
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Lasagne alla napoletana con polpettine
1h 40min
Gnocchi al pomodoro
1h 30min
Parigina
3h 30min
Tortano speck e fontina
2h
Pasta al forno classica
1h 30min
Pizzette fritte
1 Std. 55 Min