Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di pecorino Romano a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 230 g di guanciale di maiale a dadini
- 600 g di pomodori pelati
- 1 peperoncino rosso piccante (optioneel)
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 480 g di spaghetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2184 kJ / 522 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 60.4 g
- Vetten
- 21.3 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti all'amatriciana
35 min
Spaghetti pomodoro e speck
35 min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 Min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Spaghetti alla carbonara
30min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1óra
Spaghetti alla carbonara
30min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Spaghetti alla vesuviana
25 Min
Spaghetti cacio e pepe
35 min
Pasta al ragù
1h 30 min
Sugo all'amatriciana
50min