Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di pecorino Romano a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 230 g di guanciale di maiale a dadini
- 600 g di pomodori pelati
- 1 peperoncino rosso piccante (optioneel)
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 480 g di spaghetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2184 kJ / 522 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 60.4 g
- Vetten
- 21.3 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta al pomodoro
55min
Sugo al tonno
45 min
Tagliatelle panna e funghi
1u.
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Spaghetti alla carbonara
30min
Spaghetti alla carbonara
30min
Spaghetti al pomodoro
30min
Sugo all'amatriciana
50min
Spaghetti pomodoro e speck
35min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Spaghetti alla vesuviana
25min