Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ - 1 spicchio di aglio, a seconda del gusto personale
-
1
peperoncino piccante fresco senza i semi
of ½ cucchiaino di peperoncino in polvere senza i semi - 40 g di olio extravergine di oliva
-
300
g di tonno fresco, senza pelle e a cubetti (3 cm)
of 300 g di tonno all’olio di oliva o al naturale, senza pelle e a cubetti (3 cm) - 1 ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 30 g di capperi sotto sale, dissalati in acqua fredda
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate e asciugate
- 400 g di pomodori ciliegino in quarti, senza semi
- 1200 g di acqua
- 320 g di spaghetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2050 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 26.1 g
- Koolhydraten
- 61.2 g
- Vetten
- 17.3 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40 min
Spaghetti all'amatriciana
35 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Spaghetti pomodoro e speck
35 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40 min
Spaghetti risottati aglio, olio, peperoncino e pangrattato aromatizzato
40 min
Pasta al pomodoro
55 Min
Spaghetti alla vesuviana
25 min
Spaghetti al pomodoro
30 min
Pasta tonno e olive
35 min
Pasta alla ionica
30 min