Spaghetti alla carbonara con Cottura Sottovuoto

Spaghetti alla carbonara con Cottura Sottovuoto

4.7 89 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
4 porzioni

Ingrediënten

Salsa alla carbonara
  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 60 g di pecorino Romano a pezzi
  • 1 uovo
  • 4 tuorli d'uovo
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
Terminare la preparazione
  • 320 g di spaghetti
  • 200 g di guanciale a cubetti

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 545.6 mg
Eiwitten 28 g
Calorieën 3462.7 kJ / 827.6 kcal
Vetten 51.4 g
Vezels 2.6 g
Verzadigd vet 19.5 g
Koolhydraten 61.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...