Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa alla carbonara
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di pecorino Romano a pezzi
- 1 uovo
- 4 tuorli d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 320 g di spaghetti
- 200 g di guanciale a cubetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3462.7 kJ / 827.6 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 51.4 g
- Verzadigd vet
- 19.5 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 545.6 mg
Alternatieve recepten
Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4h
Spaghetti alla carbonara
30 min
Tagliatelle panna e funghi
1h
Spaghetti risottati aglio, olio, peperoncino e pangrattato aromatizzato
40min
Pasta al pomodoro
55min
Spaghetti alla carbonara (Bimby Friend)
25min
Fusilli alla puttanesca CucinaBarilla
20min
Cipolle e aglio dorati
20min
Penne al tonno
35min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3h 40min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 min
Spaghetti pomodoro e speck
35min