Spaghetti aglio, olio e peperoncino

4.3 22 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porzione

Ingrediënten

  • 1 mazzetto prezzemolo fresco (optioneel) le foglioline lavate ed asciugate
  • 3 spicchi di aglio
  • 1 peperoncino rosso piccante (o 2 piccoli)
  • 70 g di olio extravergine di oliva
  • 620 g di acqua
  • 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta secca tipo spaghetti (tempo di cottura 9-10 minuti)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 740.3 mg
Eiwitten 10.8 g
Calorieën 1921.9 kJ / 459.4 kcal
Vetten 18.6 g
Vezels 2.8 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraten 61.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...