Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Pecorino romano, a pezzi (3 cm)
- 1 peperoncino rosso, piccante
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pancetta di maiale, a dadini (2 cm)
-
400
g di pomodori pelati, in scatola
of 300 g di passata di pomodoro - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 360 g di pasta (bucatini, spaghetti o linguine)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2197 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 21.4 g
- Koolhydraten
- 67.5 g
- Vetten
- 20.6 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle al prosciutto e piselli
45 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Risotto alla milanese
30 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Spaghetti al sugo di pancetta
35 min
Linguine alla carbonara di zucchine
Geen beoordelingen
Penne all'arrabbiata
Geen beoordelingen
Pasta in brodo
35 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
45 min
Sugo alla bolognese
3h 15min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 min