Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di acqua + q.b. per cuocere la pasta
- ½ cucchiaino di sale + q.b. per cuocere la pasta
- 50 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 3 cipollotti, a pezzi
- 10 g di radice di zenzero fresco, a fettine sottili
- 400 g di piselli surgelati
- 150 g di acqua
-
½
cucchiaino di dado per brodo vegetale
of ½ cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - ½ cucchiaino di sale
- 400 g di pasta secca tipo farfalle
- 1 bustina di zafferano in polvere (0,1 g)
- 20 g di burro, non salato
- 200 g di prosciutto crudo, a strisce
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3305 kJ / 789 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bucatini all'amatriciana
45min
Penne broccoli, salsiccia e olive
40min
Pasta al pomodoro e spinaci
35min
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35min
Tortiglioni salsiccia e funghi
35min
Penne all'arrabbiata
Geen beoordelingen
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45min
Pasta e piselli
35min
Pasta al tonno e melanzane
30min
Spaghetti al sugo di pancetta
35min
Pasta con salsa al tonno
30min