Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1000 g di cozze, pulite
- 500 g di vongole, pulite
- 500 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolla a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco senza semi, preferibilmente rosso
- 50 g di vino bianco, secco
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 320 g di pasta secca tipo spaghettini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1807 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Tagliatelle ai funghi
1h
Spaghetti alla carbonara
30 min.
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35min
Linguine alla carbonara di zucchine
Geen beoordelingen
Linguine ai gamberoni
30 min.
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Penne risottate con le cozze
1 Std. 5 Min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 min.