Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 300 g di farina + q.b. per il piano di lavoro
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Salsa ai funghi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
-
150 - 200
g di funghi porcini freschi, a fette
of 50 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua per 20 min. e strizzati - 1 ½ cucchiaino di sale
- 1200 g di acqua
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 2337 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème caramel
2 godz. 45 min
Tagliatelle ai funghi
1h
Zucchero vanigliato
72h
Marmellata di prugne per la dispensa
55 min
Tagliatelle ai funghi
1h
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25 min
Ravioli di ricotta con sugo di melanzane
1 godz. 40 min
Pizza alla romana
Geen beoordelingen
Spaghetti al sugo di pancetta
35min
Pasta al tonno e melanzane
30 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
45 min
Crostata di mele
1sa 15 dk