Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di pezzi di carne, priva di nervi e ossa, a cubetti
- 300 g di verdure miste (ad es. sedano, carote, cipolla, pomodori), a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 4 rametti di erbe aromatiche miste, fresche (ad es. salvia, rosmarino), le foglie lavate e asciugate
- 150 g di sale grosso
-
30
g di vino rosso
of 30 g di acqua - 1 foglia di alloro secca
- 1 chiodo di garofano
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 689 kJ / 165 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purè di patate nature
55 Min
Verdure al vapore
20 Min
Insalata di fagiolini verdi con patate e vinaigrette di verdure
50 Min
Impasto per pizza
1sa
Purea di patate
45 Min
Pesto di basilico
10 Min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere (Svizzera)
1sa 30 dk
Minestrone
45 Min
Passato di verdure
50 Min
Ravioli di ricotta con sugo di melanzane
1 Std. 40 Min
Tajini di rana pescatrice con limone sotto sale
Geen beoordelingen
Sugo alla bolognese
3 Std. 15 Min