Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 1770 g di acqua
- 100 g di patate pelate e a cubetti (1-2 cm)
- 12 ½ g di lievito fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 600 g di farina
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 15 g di sale
Ripieno
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di mozzarella a fette e ben strizzata
- 100 g di prosciutto cotto a fette
- 1 pomodoro ramato a fette (3-4 cm) fette sgocciolate per 1 ora
- 2 - 3 pizzichi di origano secco
- 2 filetti di acciuga, sott'olio
Emulsione
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2573 kJ / 615 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 81 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta di carote argoviese
2 Std.
Omini di pasta (Grittibänze)
2 Std. 10 Min
Pane paesano
3 Std.
Tagliolini alla zucca
1 Std. 20 Min
Focaccine fantasia
2h 5min
Calzoni vegetariani
1 Std. 50 Min
Rotolo funghi e peperoni
2 Std. 15 Min
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Torta di Linz
Geen beoordelingen
Focaccia con patate e rosmarino
2 godz. 35 min
Pizza ai peperoni
1 Std. 55 Min
Treccia bernese
1 Std. 45 Min