Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 40 g di Parmigiano, a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di farina manitoba
- 10 g di sale + q.b.
- 250 g di patate, pelate e a fette sottili (1-2 mm)
- 1 - 2 rametti di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2719 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia croccante
2h 10min
Polpette di melanzane
45 Min
Focaccia di patate
2h 50min
Sorbetto al cetriolo e limone
Geen beoordelingen
Impasto per pizza
1 godz.
Insalata greca
25 Min
Biscotti al burro
50min
Lasagne al forno
2 Std. 30 Min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Lasagne classiche
2 Std.
Cannelloni
1 Std. 20 Min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min