Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4 - 5
rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
of 4 - 5 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate - 250 g di acqua + q.b.
- 1000 g di cozze fresche, pulite
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di scalogno a metà
- 3 spicchi di aglio
-
1
peperoncino rosso piccante piccolo, senza semi
(optioneel)
of ⅓ di cucchiaino di peperoncino rosso secco (optioneel) - 50 g di vino bianco, secco (optioneel)
- 120 g di pomodori ciliegino a metà
- 40 - 50 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 350 g di pasta secca, tipo penne o pasta corta di formato simile
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2011 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne broccoli, salsiccia e olive
40 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Tortiglioni salsiccia e funghi
35 Min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 Min
Tortiglioni salmone e gamberetti
40 min
Penne all'arrabbiata
Geen beoordelingen
Pizzette alle erbe aromatiche
Geen beoordelingen
Cozze in salsa di pomodoro piccante
45 Min
Millefoglie alle mele con zafferano
Geen beoordelingen
Torta di Zugo al kirsch
4 Std.