Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 230 g di gamberetti
- 230 g di trancio di salmone fresco, a cubetti (1-2 cm)
- 30 g di brandy
- 670 g di acqua preferibilmente calda
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 350 g di pasta secca, tipo tortiglioni di ottima qualità
- 4 steli di erba cipollina fresca, a pezzettini (0,5 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2092 kJ / 500 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformato di pasta
50 Min
Lasagne al forno
2 Std. 30 Min
Tagliatelle ai funghi
1 Std.
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 Min
Frittata con carne macinata e composta di mele e barbabietole
1h 10min
Tortiglioni salsiccia e funghi
35 dk
Tortiglioni al pollo e olive nere
35 dk
Polpette di carne in salsa di funghi
35 dk
Torta al cioccolato e caffè
4 godz. 30 min
Farfalle al prosciutto e piselli
45 Min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 Min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 Min