Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 8 gamberoni interi, con il guscio e puliti, le teste e le code separate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 g di brandy
- 50 g di vino bianco, secco
-
400
g di passata di pomodoro
of 400 g di polpa di pomodoro a pezzi - 320 g di pasta secca tipo linguine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2485 kJ / 594 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tri-tip di manzo con pannocchie e coste
Geen beoordelingen
Risotto Cinque P
30 min
Menù: risotto agli spinaci con insalata di carote e mele
Geen beoordelingen
Spaghetti alla carbonara
35 min
Pepata di cozze
55min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 min
Tortiglioni salmone e gamberetti
40min
Lasagne classiche
2 Std.
Lasagne di zucchine e merluzzo
1 godz.
Tortiglioni salsiccia e funghi
35 min
Filetto di salmone con porro e patatine novelle
1 godz.