Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 goccio di olio di oliva
- 400 g di pasta secca, tipo penne, (o un altro tipo di pasta corta)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 350 g di tonno in scatola, in acqua o sott'olio, sgocciolato
- 150 - 250 g di pomodori ciliegino, tagliati a metà
Salsa di basilico ed aceto
- 20 g di foglie di basilico fresco
- 180 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di aceto
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 10 g di miele
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 483 kJ / 115 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 8.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Penne al tonno
35 dk
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25 Min
Insalata di riso
1sa
Panini con insalata di uova
15 Min
Insalata greca
25 Min
Straccetti di maiale con noodles e verdure
1 godz. 20 min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 Min
Linguine al salmone e vodka
20 Min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 Min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 Min
Spaghetti al sugo di pancetta
35 dk