Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 goccio di olio di oliva
- 400 g di pasta secca, tipo penne, (o un altro tipo di pasta corta)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 350 g di tonno in scatola, in acqua o sott'olio, sgocciolato
- 150 - 250 g di pomodori ciliegino, tagliati a metà
Salsa di basilico ed aceto
- 20 g di foglie di basilico fresco
- 180 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di aceto
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 10 g di miele
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 483 kJ / 115 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 8.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cornetti con carne macinata
30 Min
Paella di fagioli
55min
Pasta al forno sprint
55min
Riso al pomodoro con verdure e fagioli
35 Min
Insalata di riso
1 godz.
Menù: filetti di trota con verdure alla panna e riso e gelato alla frutta
Geen beoordelingen
Pasta con salsa al tonno
30 Min
Pasta al tonno e melanzane
30 Min
Sugo alla bolognese vegano
40 min
Empanada di tonno
1 godz. 10 min
Spaghetti al sugo di pancetta
35 Min
Cottura della pasta
25 Min