Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 goccio di olio di oliva
- 400 g di pasta secca, tipo penne, (o un altro tipo di pasta corta)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 350 g di tonno in scatola, in acqua o sott'olio, sgocciolato
- 150 - 250 g di pomodori ciliegino, tagliati a metà
Salsa di basilico ed aceto
- 20 g di foglie di basilico fresco
- 180 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di aceto
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 10 g di miele
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 483 kJ / 115 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 8.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne al forno
2h 30min
Spaghetti alla carbonara
30min
Filetto di maiale al forno con riso
1h 20 min
Rigatoni con salsa ai peperoni
30min
Insalata di riso
1h
Pasta con salsa al tonno
30min
Pasta al pomodoro e spinaci
35min
Insalata di couscous
50min
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1h
Sformato di pasta
50min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min
Focaccine alle cipolle
35min