Compatibele versies
Bistecca di collo di maiale con burro all’aglio e pomodoro
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 spicchi di aglio, tagliati a metà
- 200 g di burro, a pezzi
- 40 g di concentrato di pomodoro
- 40 g di pomodori secchi, sott'olio
- 15 g di miele
- ¾ di cucchiaino di pepe nero macinato
- ¼ di cucchiaino di pepe di Cayenna macinato
- 1 cucchiaino di aneto fresco, le punte lavate e asciugate
- 1 ½ cucchiaino di maggiorana
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di paprica, affumicata, macinata
- 4 costolette di maiale, con l'osso dal collo (ciascuno di almeno 3 cm di spessore)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3119.8 kJ / 745.7 kcal
- Eiwitten
- 43.6 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 58.9 g
- Verzadigd vet
- 32 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1301 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di riso
50min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Polenta ai porri con topping di castagne (2 porzioni)
50min
Cake Pops
1h 30min
Cake svizzera
15óra
Polpettine dolci di semolino
40min
Salsa alla senape
5min
Torta allo yogurt
1h 40min
Tortine alle fragole
1h 15min
Insalata di couscous
50min
Torta soffice al cioccolato
1h 30min
Torta di carote argoviese
2h