Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 85 g di olio extravergine di oliva
-
½
cucchiaino di peperoncino in polvere + q.b.
of ½ cucchiaino di peperoncino rosso, secco, macinato + q.b. - 1000 g di cozze, fresche, pulite o da pulire, intere con il guscio
- 200 g di polpa di pomodoro a pezzi, in scatola o fresca
- 100 g di vino bianco, secco
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1076 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa al pomodoro
40 min
Cipolle rosolate (200 g)
25 min
Lasagne
2h
Carciofi alla romana
50 min
Torta tripla al cioccolato
3h
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 min
Salsa olandese
15 Min
Funghi all'aglio
20 min
Rigatoni al pesto di zucca e funghi porcini
40 min
Spezzatino di manzo su purea di sedano
Keine Bewertungen
Sugo alla bolognese
3h 15min
Gamberi in casseruola con vermicelli
30 min