Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ cucchiaino di pepe in grani
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + i gambi
- 20 g di succo di limone (½ limone)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di vino bianco, secco
- 300 g di acqua
- 700 g di polpo fresco o decongelato, a pezzi
- 1000 g di molluschi conchigliferi (cozze, vongole, fasolari...)
- 300 g di molluschi cefalopodi tagliati ad anelli (seppie, calamari, totani...)
- 200 g di crostacei puliti e sgusciati (gamberi, gamberetti, mazzancolle, cannocchie, scampi...)
- 300 g di insalata mista a foglie piccole
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1402 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 39.7 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 17.3 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Uova sode
20min
Risotto con spinaci ed asparagi
40min
Purè di patate
45min
Roastbeef
35min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30min
Spaghetti al ragù bianco di agnello
50min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1 Std. 30 Min
Rollè di tacchino con pesto di piselli alla menta
Keine Bewertungen
Focaccine alle cipolle
35min
Pasta frolla
2h 5min
Sugo alla bolognese
3h 15min
Orata in crosta di sale
35min