Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- burro per imburrare
Impasto
- 50 g di Parmigiano, a pezzi
- 500 g di patate, a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe
- 50 g di panna
- 1 uovo
- 2 cucchiaini di maizena
- 50 g di fiocchi d'avena (senza glutine)
Farcitura
- 1 cipolla, tagliata a metà
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di olio di oliva
- 300 g di pomodori, tagliati in quattro spicchi
- ½ cucchiaino di maggiorana
- ¼ di cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- 1 cucchiaino di granulato per brodo (senza glutine)
- 250 g di mozzarella, a fettine
- preparato di erbe aromatiche secche per pizza (senza glutine) q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2294 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sugo alla bolognese
3 godz. 15 min
Cornetti con carne macinata
30min
Cornetti al prosciutto
35 Min
Gratin dauphinois
50 Min
Cannelloni spinaci e ricotta
1 Std. 30 Min
Crostata salata di spinaci
1 Std.
Insalata di salsiccia e formaggio
10 Min
Fagotto napoletano
2 godz. 15 min
Rotolo funghi e peperoni
2 godz. 15 min
Sugo alla bolognese vegano
40min
Cannoli alle nocciole
Geen beoordelingen
Brodo vegetale in pasta vegano
1 Std.